İZMİR'DE TATLI BİR FUAR




Unlu mamuller sektörünün Türkiye’deki tek, dünyada da sayılı fuarlarından biri olan IBATECH Fuarı bu yıl bir ilke imza atarak, kapılarını İzmir’de açacak. Ares Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan fuarı binlerce kişinin gezmesi bekleniyor.



Yıllardır İstanbul’da, 2013’ten beri de İstanbul’un yanı sıra Ankara’da düzenlenen IBATECH Fuarı bu yıl ilk kez İzmir’de gerçekleşecek.  Organizatörlüğünü Messe Stuttgart Ares Fuarcılık firmasının düzenlediği fuar, 8-10 Aralık 2016 tarihleri arasında, Fuar İzmir fuar alanında kapılarını ziyaretçilere açacak.



On bin metrekarelik alanda gerçekleşecek olan fuara 100’e yakın firmanın katılımcı olarak gelmesi bekleniyor. Ulusal bazda yapılacak olan bu lokal fuar 13 ildeki unlu mamul üreticisine ulaşmayı hedefliyor. Ancak fuarın kapısı Türkiye ve dünyadan gelecek bütün ziyaretçilere açık olacak.



Fuarda, tamamen Türk firmaları tarafından üretilen ekmek - pasta makinaları, çikolatacılık ekipmanları, hamur makinaları, ambalaj makinaları, dondurma üretiminde kullanılan makinalar, dekor malzemeleri, ekmek ve pasta katkıları, pişiriciler, otel, bar ve yemekhane ekipmanları, soğutma makineleri, dondurulmuş ürünler ve mobilya-dekorasyon ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.



Yorumlar

Popüler Yayınlar